Fysiotherapie aan huis

Afspraak inplannen

Fysiotherapie aan huis

Fysiotherapie aan huis

Iedereen is altijd bij ons welkom in onze praktijk in Almere, maar voor sommige mensen is het lastig om naar Fysiotherapie Van Nimwegen toe te komen. Heb je geen vervoer naar onze praktijk of kun je ten gevolge van een bepaalde klacht simpelweg het huis niet uit? Dan komen onze fysiotherapeuten graag bij je langs voor fysiotherapie aan huis.

Waarom fysiotherapie aan huis?
Als je Fysiotherapie Van Nimwegen bij je langs laat komen, hoef je je woning niet te verlaten om de juiste fysiotherapeutische behandeling te krijgen. Dit is interessant voor mensen die geen vervoer hebben of door een bepaalde aandoening niet mobiel genoeg zijn. Je hoeft je behandeling hierdoor niet uit te stellen, maar je krijgt gewoon de ondersteuning die je nodig hebt.
Je kunt een fysiotherapeut van Fysiotherapie Van Nimwegen langs laten komen als je bijvoorbeeld een knie- of heupoperatie hebt gehad, maar ook als je een bepaalde spierziekte hebt, last hebt van je rug of herstellende bent van een herniaoperatie. Neem in zo’n geval daarom contact met ons op en vertel welke klachten je ervaart. Wij kunnen je dan direct vertellen of fysiotherapie aan huis wel of niet mogelijk is in jouw situatie.

Fysiotherapie aan huis voor senioren
Ook als je wat ouder en/of minder mobiel bent en hierdoor minder gemakkelijk naar onze praktijk in Almere kunt komen, kun je een fysiotherapeut naar je woning laten komen.
De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Van Nimwegen helpen je te herstellen van een bepaalde operatie, en ook kan je geholpen worden bij aandoeningen als artrose, spierstijfheid en vergelijkbare klachten. Als je in ons werkgebied woont, komt onze fysiotherapeut graag bij je langs voor een behandeling in je eigen woonomgeving.

De kosten van fysiotherapie aan huis
Om een fysiotherapeut naar je toe te laten komen, betaal je extra behandelingskosten. Let op: sommige verzekeringsmaatschappijen vergoeden behandelingen aan huis niet. Het is daarom verstandig om van tevoren te controleren of jouw verzekeringsmaatschappij fysiotherapie aan huis wel of niet vergoedt.

Meer weten?
Wil je meer weten over fysiotherapie aan huis bij Fysiotherapie Van Nimwegen? Neem dan contact met ons op. Wil je direct een afspraak maken voor een fysiotherapiebehandeling in je eigen woning? Dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij zetten je afspraak graag in onze agenda, zodat je op korte termijn thuis een van onze therapeuten kunt ontvangen.

Maak een afspraak

Laat uw klachten/blessures behandelen

Afspraak inplannen