Personal training

Afspraak inplannen

Personal training

Personal training

Personal training 

Met personal training profiteer je optimaal van individuele begeleiding en coaching. Personal  training is perfect voor iedereen die meer structuur nodig heeft tijdens het sporten of net een beetje extra uitgedaagd wil worden. Perfect voor degenen die sterker en/of fitter willen worden, perfect voor iedereen die een betere conditie nastreeft, en/of die lekkerder in zijn of haar vel wil zitten, en/of die slanker wil worden. Alle trainingen bij Fysiotherapie Van Nimwegen in Almere zijn erop gericht om je het maximale te laten bereiken.

Wij bieden in Almere personal training aan voor iedereen. Samen met onze personal trainer-coach werk je aan je specifieke (sport)doelen, waarbij we ons ook op blessure-preventie richten. Onze personal training bestaat uit een combinatie van coaching, conditietraining en krachttraining.

Missie en visie

Fysiotherapie Van Nimwegen gebruikt zijn jarenlange ervaring met en kennis van de revalidatiewereld van de topsport om je fysieke en mentale doelen te bereiken. Je doelstellingen zijn ons uitgangspunt, we doen alles om je te laten excelleren en om je de doelen die je je hebt gesteld, te laten behalen. Met ons plan bekijken we alle factoren die van invloed kunnen zijn op je prestaties, waarbij we lat hoog leggen op het gebied van kwaliteit en professionaliteit.

We gaan daarom uit van jouw persoon en van datgene wat jij je voor ogen hebt gesteld. Iedereen is namelijk anders, iedereen heeft een andere soort begeleiding bij zijn of haar training nodig. Daarnaast helpen we je met extra kennis en inzicht over de trainingen.

Cursusinformatie

  • Trainingen onder begeleiding, zoveel als jij wilt.
  • Je traint maximaal in groepen van vier personen.
  • Intake-gesprek met fysiofitheidscan.
  • Altijd fysiotherapeutische zorg aanwezig.
  • Eindevaluatie en fysiofitheidscan.
  • Mogelijkheid tot leefstijl-adviezen. 

Maak een afspraak

Laat uw klachten/blessures behandelen

Afspraak inplannen