Revalideren

Afspraak inplannen

Revalideren

Revalideren

Revalideren bij Fysiotherapie Van Nimwegen

Iedere operatie en ieder ongeluk is een heftige ervaring voor je lichaam, en het is belangrijk om daar goed van te herstellen. Je lichaam heeft het zwaar te verduren gehad, je zult merken dat je uithoudingsvermogen en je lichaamskracht minder zijn geworden. Hierdoor kunnen zelfs alledaagse dingen veel moeite kosten, maar met voldoende rust en de juiste oefeningen kan je lichaam hier goed van herstellen. De therapeuten van Fysiotherapie Van Nimwegen helpen je hier graag bij. Bij onze praktijk in Almere ben je welkom om veilig en vertrouwd te revalideren, totdat je je weer voelt als vanouds.

Wat doen we tijdens je revalidatietraject? 

Ieder revalidatietraject na een operatie of na een ongeluk is anders, iedere patiënt is namelijk anders, en bovendien verschillen de omstandigheden waarin hij/zij revalideert per patiënt. Ieder revalidatie-programma dat wij aanbieden, is op maat gemaakt, al naar gelang de aard van de operatie die je hebt ondergaan of het ongeluk dat je hebt gehad.

In het revalidatietraject werken we aan het terugkrijgen van je kracht, je conditie, je evenwicht en de lenigheid van je spieren. Zien we dat een bepaald aspect extra aandacht nodig heeft, dan passen we dit in je traject aan.

Veilig, rustig en zorgvuldig herstellen

Bij Fysiotherapie Van Nimwegen helpen we je niet alleen snel te herstellen, maar vinden we het ook belangrijk dat dit rustig, veilig en zorgvuldig gebeurt. We zijn tijdens je revalidatie alert op allerlei mogelijke valkuilen, en we zorgen ervoor dat je je niet overbelast. Door op deze veilige manier te werken aan je herstel, helpen we je om eventuele toekomstige klachten te voorkomen.

Wil je direct een afspraak inplannen?

Heb je onlangs een ongeluk of een operatie gehad, of krijg je binnenkort een ingrijpende operatie? Dan kan je in verband met je herstel contact met ons opnemen, zodat we samen een afspraak kunnen plannen bij Fysiotherapie Van Nimwegen. Heb je vragen over je revalidatie na een operatie of ongeluk, - we beantwoorden graag al je vragen.

Maak een afspraak

Laat uw klachten/blessures behandelen

Afspraak inplannen